kop website

"Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent"

Dat motto leidde in 2004 tot de oprichting van Interabc. De drijfveer van de eigenaar, Sjoerd Boonstra, was dat hij anderen wilde laten delen in al zijn kennis en kunde. Met 25 jaar ervaring binnen het primaire onderwijs in verschillende functies werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Bevlogen en betrokken

Werkt vanuit leiderschap aan het realiseren van onderwijskundige visie. Hij heeft als interim-manager tal van scholen voor (speciaal) onderwijs begeleidt bij veranderingsprocessen, waarbij hij bekend staat als people-manager. Inspireert en motiveert medewerkers en spreekt hen aan op hun kracht. Is daarbij sterk in coaching en begeleiding van zowel individuele medewerkers als gehele teams. Als manager en co÷rdinator richt hij zich vanuit doelstellingen op resultaten. Is creatief in het zoeken van oplossingen en weet daardoor een maximaal resultaat zichtbaar te maken. Hij is herkenbaar is bruggenbouwer, gericht op een zo groot mogelijke betrokkenheid van mensen en disciplines en streeft naar maximaal draagvlak voor alle betrokkenen.

Samenwerking

Interabc is een eenmansbedrijf en dat willen we ook zo houden. Dat betekent niet dat we niet met anderen samenwerken. Dat doen we juist graag en op allerlei terrein. Op de pagina onze partners maken we dat ook zichtbaar.brug mensen© www.mijn-eigen-website.nl (design)