kop website

Bestuur & Management


Leider en manager zijn verschillende functies die heel goed samen kunnen gaan. Leiderschap komt van binnen uit, heeft te maken met visie en verbinding, management met vaardigheid en organisatie. Verbindend leiderschap streeft naar integratie tussen mens en functie:
- Wie ben ik? Hoe verbind ik mezelf met mijn functie?
- Wat doe ik? Hoe verbind ik mezelf aan mijn organisatie?
- Met wie heb ik te maken? Hoe verbind ik mezelf aan de ander?
Bij organisatievraagstukken is dit de leidraad voor onze aanpak. Oplossingsrichting en aanpak richten zich vervolgens ook op deze drie dimensies.

Interim-management

Het inzetten van een externe leidinggevende lost (tijdelijk) een probleem op, maar biedt ook kansen. U haalt een ervaringsdeskundige waar u van kunt profiteren. Daarom kijken wij altijd naar de meerwaarde van een interim voor uw organisatie/school/afdeling. De toegevoegde waarde voor de lange(re) termijn.

Quickscan

Signaleert u fricties of knelpunten in uw organisatie/school/afdeling, maar kunt u er niet goed de vinger achter krijgen? Graag helpen we u door middel van een quickscan om dat helder te krijgen. Afgestemd op uw wensen en behoeften.

Systemen en modellen

Wat heeft krimp voor mijn organisatie tot gevolg? Hoe ga ik om met fusie/samenwerking? Welk besturingsmodel past bij ons nu en in de toekomst? Welke functies hebben we nodig en hoe realiseren we dat? Samen met u brengen we alle facetten in kaart en u bepaalt waar u ondersteuning of begeleiding voor wenst.brug

© www.mijn-eigen-website.nl (design)